Sunnuntaipäivä melkein takana ja suuttumus hieman häipynyt... Mies oli tänäänkin töissä melkein koko päivän, vaikka olin suunnitellut lähteväni kerrankin yksin liikenteeseen. Olisi tehnyt mieli käydä kirppiskierroksella, mutta en viitsinyt tytön kanssa lähteä... Viimeksi teinkin löytöjä kirpparilta; ihana Tikru pyykkipussi tarttui matkaan ja tytölle vaatteita á 0,25e - 0,5e. Sain hienon kukkakomisteisen kollaripuvun tytölle 50 sentillä, siihen kuului housut ja paita! On muuten jännä, että välillä kirpparilta ei löydä mitään, kun taaskin välillä sieltä tulee tehtyä tosi löytöjä :-)!

Ensi viikolla onkin vilskettä! Tytön kummitäti ja mun pikkusisko tulee meille viikoksi, olen menossa kaverin kanssa syömään, olisi myös vauvapalstan mammojen treffit jopa kahtena päivänä ja sitten keskiviikkona meille tullaan asentamaan uudet ikkunat! Tosi hienoa, entiset on ihan kauhean näköiset ja vetävät jo hieman. Sukat tuntuu pyörivän jaloissa :-(.

Innostuin tänään myös ristipistoja pistelemään pitkästä aikaa! Mulla jäi odotusaikana kesken pääsiäis-aiheinen aika isokokoinen ristipistoliina. Tänään sain sitä hieman pisteltyä eteenpäin. Tavoitteena on saada se pöydälle pääsiäiseksi. Onneksi pääsiäiseen on vielä aikaa... Tänään sain myös aloitettua kauan kirjahyllyssä lukemista odottaneen kirjan, Tess Gerritsenin Katoamisen. Tosi hyvältä vaikuttaa jo ensimmäisten 30 sivun perusteella!