Vihdoinkin ollaan kotona! Lähdettiin keskiviikkona keski-suomeen pitkää viikonloppua viettämään. Oltiin liikkeellä miehen Transporterilla, kun siihen täytyi tehdä huolto. Mies aloitti huollon torstaina ja kuinkas ollakaan, hajoitti jonkun osan autosta. Perjantaina soiteltiin varaosaliikkeisiin ja yllätys yllätys: uusi osa löytyisi Ruotsista :o! Sieltä se tilattiin ja onneksi se saapui maanantaina. Myöhään maanantai iltana päästiin siis takaisin kotiin sunnuntain sijaan.

Viikonloppuna juhlittiin tytön 1v synttäreitä. Tyttö oli aivan innoissaan vieraista :-)! Nyt hän on nimittäin oppinut esittämään, mm. viikonloppuna päristeli suullaan ja kun tytölle nauroi jatkoi hän päristelyä kikattaen <3. Sama päristely esitys jatkui synttäreillä. Juhlien kohokohta oli ehkä tytön "poikakaverin" saapuminen paikalle :D. Huomenna vietetään täällä kotona virallisia synttärijuhlia. Saas nähdä mitä tyttö tykkää lahjastaan ;-)

Tänä aamuna sitten purin laukkuja ja laitoin tavarat takaisin paikoilleen. Ihmettelin kovasti kun rompetta oli niin vähän purettavana ja tajusin että meiltä oli jäänyt kaksi laukkua mummilaan :/. Niissä oli mun ja miehen vaatteita sekä kosmetiikkaa, mm. hiusharja, dödöt, mun meikit. Tänään oli siis ohjelmassa ostosreissu, eihän ilman dödöä voi olla.. Ostin myös itselleni joululahjan, Finlaysonin Ruusumuumi pussilakanasetin :-).

Tytön 1v kuvan koevedokset saapuivat tänään. Yllättäen täydellisiä kuvia ei ollut kuin n. 5kpl. Mutta niistä saadaan jo meidän tarvitsemat kuvat. Söpöjä otoksia olikin!