Innostuin tageista ja RR:stä kirjeystäväni Miian innostamana. Rekisteröidyin Postcrossing foorumiin helmikuun alussa ja nyt on jo osallistuttu jopa 14 tagiin ja muutamaan RR:ään! Varokaa vaan, tämä on tosi koukuttava harrastus :-)!

Tässä "saaliita": Ihanat Hello Kitty tarrat sain "Sticker RR:stä". Tässä RR:ssä siis tuli kirjekuorellinen tarroja, joista valitsin haluamani ja laitoin tilalle saman määrän tarroja. Kirjekuoren postitin seuraavalle henkilölle.

400676.jpg

Nämä kirjepaperit ovat osa tageista ja osa "Letter sheet" RR:stä. Koirapaperit ja kukkapaperit tulivat Suomesta, muut Hollannista. Ihania :-)

400686.jpg

Ja vielä selvennys kaikille asiaa tuntemattomille, eli mitä ovat tagit ja RR:t. Lainattu forum.postcrossing.com-sivustolta.

Tagit: Forum.postcrossing sivustolla on ketjuja, joista valitaan mieleinen aihe, esim. millaisia kortteja haluat lähettää/vastaanottaa. Ko. viestiketjun viimeisimmälle kirjoittajalle lähetät yksityisviestin, pyydät osoitteen ja lähetät kortin. Vuorostaan joku "hippaa" sinut ja pyytää sun osoitetta ja lähettää sulle kortin. Näitä on vaikka mistä aiheista, itse olen osallistunut noihin kirjepaperi- ja suklaatageihin.  
Round Robinit eli RR:t toimii niin, että kerätään halukkaat kasaan ja sitten RR:n järjestäjä jakaa jokaiselle osallistujalle esim. kolme osoitetta, joihin pitää lähettää teemanmukaiset kortit tai muu tavara.