Pääsiäinen meni kokonaan lomaillessa mummolassa. Jäätiin sinne vielä tytön ja koiran kanssa pääsiäisen jälkeenkin ja mies tuli hakemaan meidät lauantaina kotiin.

Pääsiäinen meni perinteisesti; eli sukuloitiin ja syötiin hyvin :D. Vierailtiin varmaan kaikkien mahdollisten sukulaisten ja tuttavien luona, joita ei olla ehditty näkemään. Osa heistä ei ollut tyttöäkään nähnyt vielä. Joka päivälle oli ohjelmaa eikä aika tosiaankaan tullut pitkäksi!

Pääsiäisen jälkeisenä viikkona käytiin mm. keski-suomen kirppareita kiertelemässä ja katsomassa mun kaverin poikaa. Poika on tyttöä tasan seitsemän viikkoa nuorempi. Molemmat ovat tiistai-päivän lapsia :-). Kyllä oli koko eroa, poika oli niin pienen näköinen verrattuna tuohon meidän 4kk "jättiläiseen" :D. Meidän tytsy muuten oppi mummolassa kääntymään mahalleen kummankin kyljen kautta! Kyllä nyt on äiti ylpeä! Pitkään odottelinkin milloin kääntyy itse, kun monta viikkoa tyttö pyöri kyljeltä kyljelle ja tartti vain pienen tönäisyn sormenpäällä niin kääntyi vatsalleen. Nyt tyttöä ei enää pidättele mikään, melkeinpä heti kun pääsee selälleen lattialle niin käänty mahalleen :D. Myös varpaat löytyivät mummolassa, ja nyt niitä näprätään sormilla. Kyllä mummola on kummallinen paikka kun siellä opitaan uusia taitoja ;-)

Kirppereiltakin tarttui taas löytöjä mukaan. Ostin tytölle 74cm toppapuvun kolmella eurolla, kun täällä samanlaisista pyydetään yli 15e. Puku on ylisöpö: beige, jossa rinnuksissa siilin kuva ja hupussa korvat :-). Ostin myös Finlaysonin Muumi aikuisten kokoa olevan pussilakanan ja tyynyliinan, sekä samanlaiset verhot yhteensä 4,5e! Itselleni löysin punaisen trikoo"takin" 0,5e. Kyllä oli taas hyvä mieli!

Postilaatikkokin oli ollut täynnä postia mun poissaollessa. Mies oli jo kummastellut kun joka päivä tulee ties minkä näköistä pakettia mulle :D! Tässä satoa:523860.jpg

Karkit ovat Espanjasta ja Hollannista, Nalle Puh jutut (muistikirja, kaksi arkkia tarroja ja mustekynä) Irlannista, kortti Kanadasta ja Anne Geddes + kansallispuku kortti Venäjältä. Näiden lisäksi tuli vielä neljä kirjettä kirjekavereilta, uusi pankkikortti tytön kuvalla ja kasa mainoksia. Kyllä oli kiva kun oli muistettu mua loman aikana :-)

Pääsiäisliinaakin sain pisteltyä lomalla niin huimasti, että nyt on enää toisesta puoliskosta jälkipistot jäljellä. Siis se ikävin homma :/. Lisäksi pitäisi vielä surauttaa ompelukoneella liinan reunat. Liinan valmis pää näyttää nyt tältä. Molempiin päihin tulee siis samanlaiset kuvioinnit.

523880.jpg

Sitten vielä yksi kuva mun kahdesta vauvasta :D. Koirakin on taas niin siisti, kun se kävi trimmauksessa viime lauantaina! Nyt se näyttää taas ihan käppänältä, eikä karvakasalta...

523884.jpg