Pitkästä aikaa taas "ehdin" kirjoittelemaan.. Olen ollut niin saamaton, etten ehdi edes tänne kirjoittamaan. Koti on sekaisin (ehkä osasyynä siihen on yläkerran remontti?), kirjeenvaihto jäljessä, rästitöitä tuhat ja muuta satatuhatta huonosti hoidettua hommaa. Jostain syystä ennemmin seurustelen tytön kanssa kuin hoidan kotitöitä yms... Tänään ajattelin että miten ihanaa oikeasti on vaan olla kotona! Ilman syyllisyyttä siitä, että "pitäisi" mennä töihin. Mun ammatti on nyt äiti, isolla Ä:llä! Ja äidin ammatin suurin toimenkuvahan on lapsen viihdyttäminen, miksi siis siivota ;-)?

Posti on tuonut tullessaan vaikka mitä mukavaa, tosin ei nyt enää niin paljoa kuin aikaisemmin. Vähän on into latistunut tuohon postcrossingiin kun vastaan sattui muutama huijari. Eivät siis ole lähettäneet hippojaan mulle :-(. Kurjaa etteivät kaikki ole rehellisiä tuollakaan foorumilla...

Yläkerran remontti alkaa lähenemään loppuaan. Nyt pitäisi valita maalien värejä yms, vaikeaa!

Suukin on kunnossa toissaviikkoisen hampaiden poiston jäljiltä. Muutamaan päivään en pystynyt syömään kuin sosekeittoja. Sitten jäi kaikki ruoka ompeliin kiinni :/. Yöks... Hampaitakaan en pystynyt kahteen päivään harjaamaan kun oli suu niin turvoksissa ja arka. Onneksi poistettiin kaikki neljä viisuria nyt samalla kertaa, en olisi enää koskaan suostunut menemään poistattamaan jäljelle jääneitä. Ihan kauheaa!

Juu, mutta nyt lähden seuraamaan C.S.I New Yorkia, olen sitä tässä toisella silmäillä vilkuillut :-)