Tänään on käyty 5-kuukautis neuvolassa , tässä kuulumisia (sulkeissa 4kk mitat):

Pituus 65,4cm (64cm)
Paino 7075g (6820g)
Pipo 43,3cm (41,5cm)

Neuvolakortissa teksti: Kasvu melko tasaista, täysimetyksellä. Jokeltaa, nauraa. Kääntyy molemmin päin, varaaminen hienosti tuloillaan (ilm. tarkoittaa jalkoihin varaamista?). Tyytyväinen, iloinen tyttö.

Rokotekin tuli, ihan pienet itkut seurasi siitä. Kovasti th kehui tyttöä, kuulemma iskee mummokuume kun on niin suloinen tyttö 00000301.gif. Th kehui vielä kovasti että huomaa että tytölle on juteltu paljon, kun ottaa niin hyvin kontaktia :-). Mä jäin nyt miettimään tuota pituuskasvua, käyrät on nyt laskusuuntaiset, että pitäisköhän jo aloittaa kiinteät? Meinasin kyllä ne aloittaa ihan muutaman viikon sisään, hieman ennen 6kk päivää. Nyt ollaan menty täysin täysimetyksellä, ja tuntuu jotenkin haikealta luopua siitä... Vaikkakin jatkan imetystä kiinteiden ohella...

Eilen oltiin vauvat.netin mammojen kanssa tapaamisessa Jollaksen kartanossa. Oli todella hauskaa! Tyttö tykkäsi aivan hirmuisesti kun oli muitakin vauvoja, hihkui innoissaan kun pääsi toisia koskettamaan :D. Yhdeltä pojalta tyttö kiskoi sukatkin jalasta :-)

Kuvassa äiti ja tyttö smilie

591819.jpg