Viikonloppu vierähti taas Keski-suomessa. Mies halusi lähteä jo nyt reissuun, vaikka oli tarkoitus mennä vasta ensi viikonloppuna (mun synttäreitä juhlistamaan). Miehen kaveri tilasi lattiamaton, joka piti saada mahdollisimman pian sinne ja samalla vietiin meiltä vanha sohva mökille. Outo tyhjä kolo jäi makkariin, jossa sitä oli söilytetty. Tänään järjestelin makkaria uudelleen, ja nyt on kolossa täytettä :D. Edelleen mulla on tosi kova sisustuskuume ja haluaisin meille uusia huonekaluja ja vaikka mitä... Kummasti kyllä vaihtuu taas kodin ilme jo sillä, kun saa vietyä nuo turhat romppeet varastoon + yläkertaan. Kirppispöydänkin varasin elokuulle. Yläkerran remppa kun on nyt valmis, niin siellä odottaa taas tyhjät komerot täytettä.

Niin, viikonlopusta. Käytiin jopa miehen kanssa kahden lauantaina ulkona! Mentiin pizzalle ja sen jälkeen paikalliseen yhdelle. Teki tosi hyvää ja oli tosi rentouttavaa. Pitkään kyllä mietittiin jaksetaanko lähteä, mutta oli tuo "oma aika" sen väärtiä. Tyttö nukkui onnellisesti mummilassa sen aikaa kummitädin hellässä hoivassa. Olikin helppo lastenhoitokeikka kummilla kun tyttö ei edes herännyt kertaakaan!

Tyttö yllätti mummilassa ja lähti vauhdilla ryömimään uusien lelujen perään :D! Tuollaista vauhtia en ollutkaan aiemmin nähnyt!

Meidän koira sairastaa taas... Vatsan arven päästä löytyi viikonloppuna pieni patti, jonka sisältä tuli esille ompeleita. Tänä aamuna huomasin niiden ympäristön punoittavan paljon, eli tulehtunuthan se on :(. Soitinkin heti eläinlääkärille ja tuollainen ommelreaktio on kuulemma erittäin yleinen ja tulee yleensä juuri noin kuukauden kuluttua operaatiosta. Nyt vaan huolellinen puhdistus eli suihkutus x2/pv. Koira tykkää :/