Palattiin sunnuntaina kotiin keski-suomen reissulta. Oli taas niin rentouttavaa, tyttö oli mummin ja papan hoidossa ja minä sain touhuta omiani. Lähinnä siis marjoja kävin keräämässä, ja sainkin pakkaseen vattuja 5l ja mustikoita 3l. Seuraaavalla reissulla aion kerätä vielä puolukoita muutaman pussillisen. Niistä saa aivan ihanaa rahkaa, kun yhdistää ne banaanin kanssa. Nam!

Ajomatkoihin meinasi taas mennä ikuisuus, meillä kun oli vielä peräkärry perässä. Normaalisti ajetaan tuo 250km 2,5h kun nyt meni yli 4h! Ja kärryn kanssa oltiin vielä rallikansan tientukkona, hyi meitä smileys13.gif. Hurjaa menoa oli, tosin viime vuonna oli vielä hurjempaa. Oltiin silloin moottoripyörällä liikenteessä, huh! Autot ajoivat melkein takakilvessä kiinni ja minä kyydissä istuen melkein pystyin koskettamaan autojen konepeltiä. Turha varmaan mainitakaan, että nämä kuskit eivät olleet kotimaasta...

Me voitaisiin laittaa rasti seinään, viimeiset yöt nimittäin sujuivat niin mallikelpoisesti! Tyttö on nukahtanut itse ilman nukuttamista omaan sänkyynsä ja herännyt aamulla vasta klo 06! Silloin syötin tytön ja hän nukahti viereen uudelleen, jossa nukkui klo 09 saakka peukku.gif. Mä en vaan osannut viime yönä nukkua kunnolla, kun jotenkin mulle on tullut jo tapa noista tytön yöheräämisistä huh.gif. Muutaman kerran piti käydä tyttö kurkkaamassa, että onko vielä hengissä... On tämäkin, kun kerrankin saisi kunnolla nukkua, niin ei osaa...

Meillä opittiin konttaamaan ja kovaa mennään jo eteenpäin smile.gif. Tosi nopeaan tyttö oppi taidon, ihan muutamassa päivässä. Hauskan näköistä kun konttaaminen on vielä niin haparaa, ihan selvästi tytön pitää miettiä että mihinkäs tämä käsi pistetäänkään ja miten menee jalka! Tyttö hoksasi myös pinsettiotteen ja on nyt joka paikkaan tarttumassa etusormi ja peukalo ojossa.

Mulla on uusi tukka! Vihdoin ja viimein varasin ajan ja eilen sainkin uuden tyylin pitkästä aikaa! Pituutta ei lähtenyt paljoakaan, mutta malli muuttui. Nyt mun hiukset on suunnilleen korvan alaosan tasalle, kerroksittain leikattu ja niska on lyhyempi. Tykkään!