Että mua harmittaa kun ostettiin tuollainen peruskamera kun halvalla saatiin :/. Olisi pitänyt heti ostaa kunnon kamera kaikilla herkuilla, nimittäin kaikkien muiden hullutusten lisäksi mulle on nyt iskenyt valokuvauskuume. Tuntuu että katselen kaikkea linssin läpi, mietin kuvakulmia, rajauksia. Ulkona olisi niin paljon kaunista kuvattavaa, varsinkin aurinkoisina päivinä kun auringonsäteet leikkivät.

Eilen tehtiin ex tempore reissu Hankoon. Alunperin lähdettiin syömään kiinalaiseen ravintolaan ja ennenkuin huomattiinkaan oltiin ajamassa kohti Hankoa. Tarkoitus oli ajella jossain missä ei olla aikaisemmin käyty ja Kehä III päätyttyä otettiin suunnaksi Hanko. Aivan ihana paikka, toi minulle mieleen Porvoon vanhoine rakennuksineen. Jotenkin tuolla oli sellainen vanhanajan tunnelma. Meri oli mieletön, rakastan merta tosi paljon! Heti kun pääsimme perille minua harmitti eniten, etten ottanut kameraa mukaan. Kuvitelkaa iltahämärä, meri, hiekkaranta, purjeveneet, uimakopit, vanhat pitsihuvilat... Voih, tuonne pitää päästä uudelleen kameran kanssa.

Valokuvaustaitoja vasta harjoittelen kameran käyttöohjeen kanssa, mutta tässä muutama "maistiainen". Tarkennus ei oikein ole onnistunut (vielä).

Omalta pihalta kesätunnelmia :)

816940.jpg

816946.jpg

816953.jpg

816962.jpg