Nyt vihdoin kun tyttö on isompi ja leikkii jo hetken omissa oloissaan, voin perehtyä taas rakkaimpaan harrastukseeni lukemiseen. Eilen seikkalin kirjakauppojen sivuilla, etsien ovatko lempikirjailijani tehneet uusia teoksia. Molemmilta löytyi uutuudet, jee! Tilaukseen lähtivätkin heti Robin Cook Hoitovirhe ja Tess Gerritsen Mefisto klubi. Mä tiedän että kun ne saapuvat, en raaski niitä päästää käsistäni. Noi sairaalamaailmaan pohjautuvat trillerit ovat aivan ykkösiä. Varmaan siksi että sairaalamaailma on mulle tuttu, joten se lisää omaa kiehtovuutta tarinoihin.

Tällaista itseni hemmottelua.. Uusia kirjoja. Muuten hemmottelut ovat jääneet väliin, ennemmin meillä hemmotellaan tuota tyttöä. Yritän kyllä ottaa aina omaa aikaa ja vaan olla. Nykyään lasken jo hemmotteluksi rauhallisen saunahetken. Niin se vaan elämä muuttuu, sitä oppii arvostamaan tuollaisia pieniä hetkiä enemmän.

Hemmottelua on myös kirje postilaatikossa. Miialle iso kiitos, olit tänän aamun pelastaja <3! Olin ihan väsyksissä ja rikki ja poikki (univelkaa jostain kumman syystä..) ja oli aivan ihanaa aloittaa päivä kahvikupposella ja hyvän ystävän kirjeellä :)