Tänään herättiin klo 9, i-h-a-n-a-a! Mulla oli univelkaa kertynytkin, kun tyttö huuti muutaman yön. Huudon syykin selvisi toissapäivänä kun kurkkasin tytön suuhun; molemmat yläkulmahampaat on tulossa läpi. Tytöstä tulee vampyyri :D! Olo oli siis heti aamusta tosi virkeä ja sen huomasi. Sai koti kyytiä; vaihdoin lakanat, kaivoin esille päiväpeiton (se on ollut pois käytöstä kesän ajan, mutta kun koira tuo sänkyyn jaloissaan hiekkaa, täytyi se ottaa taas esiin), siivosin keittiön, tiskasin, laitoin pyykkiä pyörimään. Nyt pitäisi vielä pyyhkiä kostealla alakerran lattiat ja ollaan valmiita viikonloppuun! Mikään ei ole sen ihanempaa kuin aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa. Ei tarvitse käyttää perheen yhteistä aikaa siivoamiseen.

Tänään ollaan oltu tytön kanssa ihan vaan kotona. Minusta on tullut taas lukutoukka, kun löysin hyviä kirjoja ja olenkin muutamana päivänä vaan maannut sohvalla kaiken vapaa-aikani kirja kädessä. Sain eilen luettua loppuun Tess Gerritsenin Mefisto klubin ja se oli aivan mielettömän hyvä! Jos tykkäät jännityksestä niin tuo kannattaa etsiä käsiinsä. Mefisto klubi oli ehkäpä parhain Gerritsenin kirjoittama kirja. Koukutti ainakin minut. Nyt luen Nicci Frenchin Syöksykierre -kirjaa. Sekin on hyvä, tykkään kirjailijan tyylistä kirjoittaa. Tilasin eräästä nettikaupasta myös Robin Cookin uusimman Hoitovirhe kirjan, mutta sitä täytyy odottaa lokakuun puoleen väliin saakka. En malttaisi odottaa...

Kannoin eilen kaikki ulkopelargoniat sisälle yläkertaan takkahuoneesta. Olivat hieman kärsineet, niitä kun ei oltu muistettu kastella... Rapsin vanhat lehdet pois ja kas kummaa, niiden alta paljastuikin jo uusia vihreitä alkuja. Vedenpuute ei ollutkaan tappanut niitä. Riippupelargonian yritän saada selviämään talven yli. Edellisen kóhdalla ei onnistunut, tosin silloin täällä oli vanhat ikkunat, joista kävi pieni veto koko ajan. Jos nyt kun ikkunat eivät enää vedä, säilyisi tuo kukkakin hengissä. Onko kellään niksejä riippupelargonian hengissä pitämiseen ;)?

Kirppikselläkin piti sitten käydä eilen, kun huomasin ettei mulla ollut tarpeeksi isoja aluslautasia noille kukille. Oli onnistunut reissu, löysin tosi kauniin sinisiä asetteja kolme kappaletta vain 0,75e:lla kukkasille.

Toisesta huoneesta kuuluu rapina, nyt täytyy mennä vilkaisemaan mitä pieni prinsessa siellä touhuaa...