946409.jpg

Jo ensimmäinen päivä lokakuuta! Mihin tämä syksy on kadonnut? Meillä aika tuntuu kiitävän muutenkin, sen huomaa kun katselee tuota tyttöstä. Tuntuu että vasta toinen oli aivan sylivauva ja nyt on jo varsinainen touhu-tyyne! Yksivuotissynttäreitäkin voisi alkaa kohta miettimään ja erityisesti tilaamaan 1v valokuvaus.

Viime yönä salamoi ja ukkonen pauhasi. Säikähdin oikein kun ensimmäinen jyrähdys kuului. Sitä ennen näin unta valokuvaamisesta, ilmeisesti olin unenpöpperössä luullut salamoita kameran salamavaloksi... Vettäkin satoi kaatamalla. Mies joutui aamulla lähtemään moottoripyörällä vesisateessa töihin. Se nimittäin purki eilen autostaan etupuskurin irti maalausta varten..

Kuvassa on muuten mun ensimmäinen Pentik ostos :D! Ihailin noita roikkuvia lyhtyjä siellä pitkään ja kunnes pyöreiden päivien aikaan ne olivat alennuksessa oli sellainen pakko ostaa. Kaunis mielestäni, vaatimaton ja yksinkertainen. Halutessaan tuonon voi laittaa jotain koristetta. Nyt lyhdyssä palaa omenantuoksuinen kynttilä. Erittäin herkullinen (ja ei liian voimakas) tuoksu. Pentik liikkeessä on muuten myös aivan mieletön tuoksu. Voisin tunnistaa liikkeen pelkän tuoksun perusteella. Se on kai liikkeen omat kahvit, niin ainakin luulen.