Syksy on täällä! Eilen satoi vettä melkein koko päivän, aamulla satoi ihan kaatamalla. Olin suunnitellut että menen tytön kanssa ulos haravoimaan, mutta suunnitelmat muuttuivat. Sunnuntai vietettiin ulkona siivoten pihaa. Tyttö oli möyrimässä kurahaalareissaan pihalla ja viihtyi todella hyvin. Sainpa harattua puolet takapihasta. Ensi viikonloppu käytetään vielä pihatöihin ja sitten pitäisi olla piha talvikunnossa. Pitäisi käydä ostamassa kevätkukkien sipuleita ja istuttaa niitä, tehdä polttopuita, raivata kukkapenkki, haravoida, kerätä roskaa pihalta kaatopaikkakuormaan (osa remontin roskista on vieläkin kasassa pihalla :/) ja huoltaa kesäkalusteet ennen varastoon vientiä. Huh, näin kirjoitettuna tuntuu hurjalta urakalta!

Tyttö on nukkumassa nyt ensimmäisiä päiväunia ja kohta suunnataan kohti kauppakeskusta. Ostin tytölle kurarukkaset ja yllättäen ne olikin molemmat saman käden! Pitää käydä palauttamassa ja ottaa uudet tilalle. Askarteluliikkeessä on myös käytävä, sormet syyhyää taas kovasti :D! Joululahjoja olen jo miettinyt ja muutama idea onkin jo tullut. Niiden toteuttamiseen tarvitaan kangastussi, tyynyliina / kauppakassi ja jokin naseva teksti ;-). Olisi hauska myös kokeilla miten onnistuu "kalvolle" printattavan kuvan siirtäminen kankaalle (en tiedä tuon kalvohommelin nimeä). Siten saisi myös tosi kivoja ja yksilöllisiä joululahjoja. Osan joululahjoista olen tosin jo ostanutkin. H&M:n alennusmyynnistä löysin pikkusiskoille jotain pientä, samoin osan miehen lahjasta. Olin kaverini kanssa liikkeellä, ja hän saa työntekijäalea H&M:ltä jopa aletuotteistakin -25%. Joululahjahankintani eivät siis paljoa maksaneet :-)!

Eilen käytiin tuhlaamassa uusiin patjoihin yli 700e!. Nukuin aamuyön miehen puolella ja ymmärsin miksi hän valittaa selän kipeytyvän sängyssä. Patja oli aivan kuopalla keskeltä :O! Minun patja on melkein yhtä huono, vaikkei olekaan vanha. "Osta Sotkasta ja saat vuoden päästä ulos potkasta" pitää paikkansa ainakin noiden patjojen kohdalla :/. Torstaina saadaa uudet ja jämäkät patjat, jee! Ovat toivottavasti tositosi hyvät.