Voi kun ulkona oli kylmä tuuli! Palasin juuri lenkiltä ja tyttö jäi vielä vaunuihin nukkumaan. Mulla oli kylmä, ostoslistalle täytyy ehdottomasti laittaa uusi ulkoilupuku. Mielellään tuulen- ja vedenpitävä, kuten tytön uusi toppahaalari on. Koiraa ei vilu vaivannut, taisi ennemmin vaan olla mielissään kun pääsi lenkille :D

Isänpäivä on nyt vietetty. Miehen ensimmäisen isänpäivän kunniaksi leivoin kakun, jossa oli tummanpohjan välissä täytteenä kerma-maitorahkasekoitusta, banaaneja ja mango pilttisosetta. Miehen lempparia <3! Koko komeus koristeltiin tekstillä "onnea isi". Illalla meillä kävi tytön kummitäti perheineen kylässä. Tyttö sai ensimmäisen synttärilahjan jo etukäteen. Äitikin tykkäsi lahjasta. Ei rihkamaa / rimpulaa meille kiitos... Tyttö tykkäsi junasta tosi paljon, nyt on päivät menneet hyvin sitä tutkien.

1057840.jpg

Tytölle puhkesi ylös uusi  hammas. Nyt hampaita on ylhäällä kolme. Pari yötä meni itkien ja katsoinkin jo että yksi hammas on puhkeamaisillaan. Yllätyksenä tulikin kun eilen huomasin ettei juuri se hammas ollutkaan vaivannut, vaan aivan eri oli tullut ikenen läpi. Meillä on menossa jonkinsortin unikoulu. Lähinnä yritetään päästä yösyömisistä eroon ja hyvin on onnistunut. Muutama yö meni itkiessä tissin perään (+hampaat?), mutta nyt entisen kahden yösyötön sijaan tyttö syö vasta aamulla klo 7. Heräämisiä ei ole saatu vielä kitkettyä pois, eikä varmaan onnistukaan ennenkuin tyttö on vanhempi. Viime yönä tosin tyttö nukkui omassa sängyssään klo 05 saakka, vasta sitten oli pakko päästä äidin kainaloon.

Varasin äsken tytölle ajan 1v kuvaukseen. Se on vajaan kuukauden päästä ja nyt mulle iskee paniikki! Mitä laitan tytölle päälle? Eilen katselin Lindexillä nättiä tummanpunaista samettimekkoa, jossa on alla tylliä. Se oli oikea söpöliini ja tyttö näyttäisi suloiselta siinä. Mutta nyt rupesin miettimään että olisiko sittenkin arkisempi mekko ajattomampi ja parempi kuvaan? Tuo eilen katsomani mekko kävisi myös 1v juhlille ja joulun viettoon hyvin. En tiedä.. Pitäisi netistä etsiä valokuvaamojen sivuilta kuvia 1v kuvista ja tutkailla tyttöjen vaatetusta niistä ;D. Itselläni on tainnut olla päällä jotkin henkselihousut :o...

Seuraava pähkäilyn aihe on joulukortit. Toisaalta olisi kiva teettää tytön kuvasta kortti, toisaalta olisi kiva askarrella kortit itse. Uusimmassa postin ilmaislehdessä oli kiva vinkki pop-up korteista. Niihin oli leikattu valokuvista koiran ja lapsien kuvat pilkistämään lumikeon takaa. Ihan hauskat :D. Kai ensin nyt yritän kuvata tyttöä, ja jos saan hienon kuvan teetän siitä kortit. Jos tyttö ei ole yhteistyöhaluinen, askartelen itse kortit. Joo, näin se on tehtävä.

Mutta nyt täytyy poistua koneen ääreltä kahville. Kerrankin saa juoda rauhassa päiväkahvit kun tyttö vetää ulkona sikeitä (ja kun pääsen alakertaan, aivan varmaan alkaa itkuhäly rätistä...).